Endelig færdig!

Der er desværre lidt længere mellem indlæggene, end jeg havde håbet på. Desværre er energien og tiden der ikke rigtigt for tiden, selvom jeg har mange tanker og idéer om alt det kreative jeg gerne vil kaste mig over. I weekenden fik jeg dog færdiggjort et projekt som har været meget længe undervejs, men som umiddelbart var et meget lille projekt.


 Inden vi flyttede havde jeg en idé om, at jeg ville lave en masse sjove og flotte puder. Lysten udsprang af at kigge på alle de flotte puder i butikkerne, som desværre er alt for dyre for os. Men jeg er helt vild med puder med grafisk print a la Ferm living eller Mow. Så derfor gik jeg selv igang med at tegne mønstre og motiver til puderne. Jeg havde egentlig mange gode idéer. Min mormor brugte meget linoleum til at trykke med, og jeg huskede fra folkeskolen hvor hyggeligt det var at skære ud. Så det kastede jeg mig over. Jeg blev rimlig tilfreds med resultatet, og skulle nu til at trykke. Men det ville slet ikke overføres det stoffet, lige meget hvilket stof jeg brugte og hvordan jeg gjorde. Jeg prøvede at søge hjælp hos Panduro Hobby, men hende der vidste noget om linoleumstryk vidste ikke noget om tekstilfarver, og hende der vidste noget om tekstilfarver vidste ikke noget om linoleumstryk! Derfor lå projektet stille lang tid. Til sidst malede jeg det hele op i hånden af flere omgange, fordi det ikke blev mørkt nok. Endelig havde jeg malet færdig og skulle nu til at sy puden, men først ville jeg vaske stoffet en ekstra gang for at være sikker på at malingen sad fast. Det gjorde den heldigvis, men til gengæld var stoffet trævlet så meget efter anden vask, at det ikke kunne passe til den pude jeg havde købt. Så måtte jeg tænke projektet forfra endnu engang. Det eneste sted jeg kunne finde en pude der passede var i Stof og Stil. Men deres levering er så dyr, at jeg ville vente til at kunne skrabe meget stof sammen. Efter nogle uger fik jeg bestilt og puden kom, og endelig fik jeg syet betrækket til den. Nu er den færdig! Og det blev den eneste trykte pude i samlingen - indtil videre. Resten valgte jeg at stof af stof der allerede var tryk på i stedet.


Puden er nu 35x60, i stedet for 60x60, som jeg oprindeligt havde tænkt. Men faktisk synes det fungerer bedre, fordi der ikke er så meget hvidt over.

Etiketter: , , ,