Magne 1 år!

HURRAAAA! Siger Magne

I dag fyldte verdens sødeste Magne 1 år. Dagen er blevet fejret på behørig vis. Vi har fået lækker fødselsdagsmorgenmad, synget fødselsdagssange, været på besøg i vuggestuen, på tur i Zoologisk Have med madpakker og til reception hos en veninde der lige er blevet kandidat. Nu er Magne gået omklud, og mor og far er også godt trætte i hoved og fødder. Men vi har alle tre nydt dagen. På lørdag skal dagen fejres med familien.

Det er fantastisk så bevidst Magne er blevet på det seneste, han forstår så meget og er rigtig god til at kommunikere - og han har en fast mening om mange ting. Han har altid været lidt af et sludrechatol, men nu er der også begyndt at være mening i noget af det for os. De eneste "rigtige" ord er endnu: tak og hej. To gode ord. Derudover kan han sige hov, av (især ovnen og varm mad), mam mam (for mad), ae ae, 'det... Han kan lydene for bil, ambulance, ko, hund, fisk, hest og elefant. Og kan både sige når ser eller hører dem, eller hvis man spørger: "hvad siger....?". Dyr han ikke kender lydene på siger enten muh eller vov vov. Nede i vores gård har vi en kanin, og når han vågner fra sin lur er det første han siger: "vov vov", og så vil han gerne hen at hilse på kaninen. Men han er også god til at finde andre måde at kommunikere på. Forleden morgen kom han fx. kravlenede med sin hagesmæk, så ville han gerne have morgenmad, ellers kan han kravle ud og råbe ved stolen. En anden dag kom han med min taske og sko, så ville han gerne på tur. En anden morgen blev han ved med at bladre frem i en bog til en side med et krus fordi han gerne ville have noget at drikke. Dygtige dreng!
Vi pakker gaver op:

Ambulancen siger: "Ba..."
"...bu"
Elenterne i Zoologisk Have
Magne siger ligesom elefanterne
Gederne skal klappes
   Derudover kan nævnes:
- Han går endnu ikke, tager 2-3 skridt af gangen og står rigtig stabilt, så det kommer nok snart.
- Har tre tænder
- Sover i egen seng på eget værelse

Som alle andre forældre er jeg målløs over hvor hurtigt tiden er gået. Tænk at vi nu er forældre til et lille barn, og ikke bare en baby. Tiden er gået så hurtigt, og nogle gange ville jeg gerne sætte den bare lidt på pause. Sådan en dag kommer man naturligvis til at tænke tilbage på fødslen og den allerførste tid. Det er ikke bare en festdag for Magne, men også for hans mor og far. Mens Magne sover hygger vi med friske jordbær og lidt lækkert fra Summerbird. Mums.


Etiketter: ,