30 års fødselsdag

I mandags blev min mand 30 år. Med en specialeaflevering om en måned, var der ikke tid til den helt store fest, men han skulle da fejres alligevel.
Magne og jeg "vækkede" ham om morgenen med sang og flag. Bagefter gik Magne og far til bageren og købte morgenbrød, mens jeg lavede morgenmad. Men Magne var så spændt på at pakke gaverne op, at morgenmaden måtte vente. Han hjælp far med alle fire gaver, og til sidst fik han helt ondt i maven af sult. 
Magne hjælper far med at pakke gaver op
Magne og far kigger i den bog som Magne gav
Fødselsdagssang og hurra-råb hører også til
Efter morgenmaden var det planen at Magne skulle i vuggestue, og manden og jeg skulle nyde en brunch alene, men Magne var meget snottet og en smule pjevset, så han fik lov at komme med. Faktisk var det virkelig dejligt at have ham med, og han var god til at sidde stille og bare nyde maden. Efter brunchen fulgte vi far på arbejde/specialekontoret, og Magne og jeg tog hjem for at sove middagslur. Om eftermiddagen lavede vi lagkage til far kom hjem. Det var virkelig dejligt at have dagen bare os tre, og Magne og jeg fik lov til at forkæle far lidt.
Læsesalen hvor manden sidder og skriver speciale
Magne afprøver fars arbejdsplads
Min mand ønsker sig aldrig særlig meget, så det kræver tit en del overvejelser når han har fødselsdag. Til gengæld bliver han altid glad for mine gaver. I år fik han både fra mig og Magne, to gaver fra os begge. En oplevelse og en mere materiel gave. Jeg gav han skjorte og t-shirt og et gavekort til en weekendtur til Malmø i starten af maj. Fra Magne fik han en bog med billeder af ham og Magne, og den blev han overraskende glad for. Desuden fik han en weekendtur til Hven med Magne (måske ligeså meget en gave til mig).
Vi blev kærester på mandens fødselsdag for 8 år siden, og derfor får jeg også (næsten) altid gaver på hans fødselsdag. I år overraskede han mig med en rigtig flot rygsæk, som straks blev taget i brug.
Gaverne fra mig og Magne
Gavekort til romantisk weekendtur til Malmø. I kufferten var der tog, hotel og en lille bog med informationer om turen
Gaverne fra Magne. Fotobog, gavekort og fint kort til far.
Gavekortet inden i
I går havde vi så vores familier til frokost. Efter mandens ønske blev det en "rugbrøds"frokost og forskellige salater. Det blev ret lækkert (men desværre ikke fotodokumenteret). Vi havde bl.a. lavet lakse/ørredmousse, hønsesalat m. æbler, hummus og rødbedesalat m. gedeost og valnødder. Efter frokosten fik vi lagkage, den ene med chokoladecreme og kiwi (en klassiker til mandens fødselsdage) og en med hindbærmousse og blåbær. Magne vågnede op om morgen med feber og en smule øjenbetændelse, men var heldigvis helt med på at holde fest alligvel.
Magne hjælper til med lagkagerne
Magne fik lov at slikke piskerisene bagefter - og de blev helt rene!
Lagkage med hindbærmousse og blåbær
Chokoladelagkage med chokocreme og kiwi

Etiketter: ,