En weekend uden planer

"Når det er fredag, kan man sige god weekend" fortalte Magne mig da jeg hentede ham i vuggestuen i fredags. Han er virkelig begyndt at forstå konceptet med weekend, og ser altid meget frem til det. "Hvad skal vi i dag?", spørger han tit om morgenen, og denne weekend var helt uden planer, med masser af plads til at følge lyster og pludselige indfald. I går udnyttede vi det gode vejr til at tage i Zoologisk Have og i dag var vi på tur til en (for os) ny legeplads. Men der har også været tid til morgenhygge med pixibøger i sengen, tur til bageren efter morgenbrød i nattøj, slåskampe i sengen, Alfons Åberg-film i sofaen, tur til flaskecontaineren (meget populært for tiden), te og hjemmelavede dadel/kakao-kugler, gode lege og masser af knus, nus og smil til og fra begge drenge.
Vi er forholdsvis ofte i Zoologisk Have, og Magne er meget optaget af og interesseret i dyrene, men denne gang var det dog tigerpasserens bil som fik den største opmærksomhed. Jeg kan godt lide hvordan man på billedet kan se at Magne siger: "vroooon"
Tigerpasser Magne

Gæt et dyr:
Magne er da en emu-struds med et langt næb,,,

Lille glade Asger er virkelig begyndt at smile, og charmer os alle med sine små pludrelyde. Så er det meget nemmere at tilgive ham at han ikke sover så meget.
 Eftermiddagste og -kaffe med dejlige dadel/kakao-kugler med chokoladestykker i og friske figner. Meget anbefalesværdigt. Dadelkuglerne er inspireret herfra. Knap så smukke, men rullet med kærlighed af en to årig.

Etiketter: ,