Asger 4 måneder


Sidste lørdag blev Asger 4 mdr (men vi har været travlt optaget af fødselsdagsfejringer, cykelstyrt, forkølede børn og hverdagen i øvrigt).
Han er en meget aktiv, nysgerrig og opsøgende lille dreng. Han synes at alt er spændende, og elsker at snakke med folk, men indimellem bliver det for meget, og så har han svært ved at lukke af. Hans humør er det blevet bedre igen, og tit er han glad om dagen. Han har fundet ud af at han kan råbe en rigtig høj og skinger lyd, og det øver han sig ofte i. Der er også kommet en del andre nye lyde til, samt en hel masse spyt og spytbobler, og han elsker at snakke - med legetøj, spejlbilledet og andre mennesker.
Han kan stadig ikke fordrage at ligge i sin vogn, og foretrækker i det hele taget at opdage verden fra en favn eller liggende på maven. Han vender sig tit fra maven til ryggen, og en enkelt gang det anden vej. Han er begyndt at møffe en smule omkring, og ligger nu med strakte arme på maven. Nogle gange prøver også at komme frem ved at stikke numsen højt i vejret, oftest med det resultat at hovedet bliver begravet i legetæppet.
Vi er så småt begyndt at introducere ham for grød (efter råd fra lægen), og det er han vild med. Der ryger endnu ikke så meget ned, at det har nogen virkning, men han synes tydeligvis at det er spændende. Faktisk så spændende at han griner og sprutter af glæde, med det resultat at det meste af grøden ryger ud igen. Han er også meget optagede af vores andres mad, og følger os intenst mens vi spiser.
Lidt skeptisk overfor den første skemad
Lidt "facts":
- Vægt: 7,5 kg
- Længde 66 cm (han er igennemsnit vokset én cm om ugen!)
- Bruger str. 62 og 68 i tøj
- Kan vende fra mave til ryg, og ryg til mave
- Støtter på hænderne når han ligger på maven

Etiketter: ,