De sidste ugeportrætter fra 2013

Jeg har været langt bagud med portrætterne, og det er heller ikke billeder til alle ugerne af begge børn. Decemberlyset og travlheden er vist den primære årsag. Men nu er jeg i mål med ugeportrætterne.

Der har været lidt debat rundt omkring på forskellige blogs om konceptet med et portræt hver uge. Mange blogger synes tilsyneladende at det er lige i overkanten og for kedeligt. Jeg kan sådan set godt følge, og har også kun udgivet portrætterne for min skyld - jeg glædes ved de kommentarer som nogle af jer lægger, men det er bestemt ikke formålet. Men jeg må også indrømme at et portræt om ugen blev for meget for mig selv. Jeg tænkte at det var sjovt at kunne følge Magnes - og senere Asgers - udvikling uge for uge, men helt ærligt så meget sker der jo heller ikke på en uge, og jeg synes ikke at jeg tager nok og gode nok billeder til at poste nye hver uge. Derimod har det været hyggeligt at knytte et par kommentarer til billederne, og på den måde huske hvordan udviklingen har været. I det nye år vil jeg derfor fortsætte med portrætter og udvidede kommentarer en gang om måneden i stedet.

Men først de sidste portrætter:

Uge 48
 Asger ligger og leger i sengen
En koncentreret bagermester

Uge 49
 Asger smager grød for første gang
Magne får besked på at smile til kameraet (i stedet for at snakke) - hvilket resulterer i dette (og det er peberfrugt rundt om munden)

Uge 50
 Magne pynter juletræ sammen med mor


Uge 51
Magne er ved at male æsker til julegaver - og det kræver en del koncentration

Ingen billeder af Asger fra denne uge 

Uge 52
Jeg slutter af med et fællesportræt af de to søde drenge i et fælles julebad

Etiketter: , , ,