Asger 8 måneder


Asger er nu blevet 8 måneder, og han bliver hele tiden sjovere og nemmere at være sammen med. Han har, som alle andre, gode og dårlige dage, men det meste af tiden er han glad. Han er blevet et rigtig sludrehoved, og har mange historier der skal fortælles - og gerne råbes. Og så charmer han på livet løs, et særlig charmetrick er at lægge hovedet lidt på skrå og smile så man kan se hans ene lille tand.
Tumletid på bolden
Han kryber frem i fuld fart, og skubber lidt fra med benene, men han kravler ikke endnu. Det er efterhånden nogle uger siden han begyndte at stå på alle fire og rokke frem og tilbage, men det er han holdt op med at gøre igen. Han vil meget gerne op og stå, og elske at stå oppe og rode i den store kasse med Duplo, men kan endnu ikke hive sig selv op at stå. Han sidder meget stabilt, og er også så småt begyndt at kunne komme fra siddende stilling og ned at ligge på maven.
Første tand skal børstes
Han er stadig meget udadvendt, og elsker at komme ud, men er i højere græd begyndt at se folk an og tjekke med mor eller får inden han ruller hele charmeoffensivet ud. Et besøg i vuggestuen er en klar favorit. Han er blevet gladere for mad, og særligt den mad han selv kan proppe i munden. Ofte kommer han dog til at komme for meget i munden, og så bliver han gal og vil ikke spise mere.
Det er  fedt at slå på tromme!
Han elsker musik, sang og sanglege, og lyser altid op hvis vi eller Magne synger. Han elsker også at sidde og slå på sin tromme, og er faktisk god til det. Men han elsker vist bare at slå på noget - også borde, gulve, legetøj osv. 
Guitaren kan også bruges som tromme

Etiketter: ,