Inspiration til børnenes sommergarderobe

Nu tør jeg endelig pakke vinterstøvler, flyverdragt og vinterjakkerne væk. Nu venter foråret og sommeren forude, og det kræver en ny garderobe til de små drenge - og egentlig også til mor. Jeg har kigget lidt rundt på nettet, i sybøger og sybalde for at finde inspiration til garderoben. Jeg vil gerne sy det selv, men synes ofte jeg falde i samme rille, og mangler lidt ny inspiration og  et friskt indspark. 

Jeg tror stadig Magne kan bruge de shorts jeg syede til ham sidste år (dem kan du se her, her og her), men t-shirtsene er blevet for korte. Jeg overvejer også om han skal have en enkel bondeskjorte, der kan køle ham og holde solen væk.

I det nyeste Ottobre er der et mønster på shorts i stil med de blå fra Danefæ. Jeg tror jeg skal købe bladet, og sy sådan et par til Magne af det stribede frotté som er blevet til overs fra hans juniortæppe.
Jeg kunne også godt tænke mig til at lave et par kraftige shorts til ham i rød/hvidstribet-mælkedrengestof, men savner inspiration til nogle seje detaljer.
Asger er jo så heldig at arve og låne tøj fra både Magne og sine to fætre, så han mangler nok egentlig ikke så meget. Når man stadig er en lille kravlebaby, syntes jeg også shorts er upraktiske, men kunne godt tænke mig at sy nogle tynde løse bukser til ham og nogle kortærmede bodystockings. Derudover kunne han godt bruge en lille jakke til foråret.
I det nyeste Ottobre er der også disse fine, løse jersey-bukser, som kunne være gode til Asger i en lidt mindre tøset udgave. Fx. i reststof fra hans eller Magnes nattøj.
Lidt godt jersey med print kunne også fint bruges til t-shirts til Magne og kortærmede bodystockings til Asger. Jeg er dog også på jagt efter noget ensfarvet jersey til t-shirts til Magne, så det ikke bliver alt for kreative sammensætninger, men synes det er svært at finde ensfarvet jersey til børn? Er der nogen der kan anbefale nogle gode steder at kigge?


Så mangler jeg bare tiden til at sy det! Sommergarderoben skulle gerne være klar d. 13. juni når vores sommerferie starter og vi flyver en uge til Barcelona, og forhåbentlig skal nyde et skønt sommervejr. Er I begyndt på at sy til sommergarderoben? Og hvor finder I inspiration?

Etiketter: , , ,