Asger 9 måneder


De sidste 9 måneder har jeg taget billeder af Asger med hans stribede kanin. Jeg synes det var en hyggelig måde at kunne se hvor meget han voksede. Men det bliver sværere og sværere at få ham til at ligge stille med dem - slet ikke på ryggen og i dag ville han heller ikke sidde stille. Han vil ud og kravle og hive sig op af ting.
I dag bliver Asger 9 måneder. Nu har han været ligeså længe udenfor maven, som inde i maven. Tænk hvad der sker på 2 x 9 måneder! Jeg ved ikke hvilken udvikling der er mest fascinerende, men det har været de sidste 9 måneder der har været sjovest (og hårdest) at følge. Jeg synes det er en ret sød og sjov alder han har nu, men han måtte gerne sove bedre. Han er så nysgerrig på alt, og vil gerne opleve nye ting, og indimellem synes jeg faktisk det kan være svært at underholde ham nok. For hvad skal man lave med en lille fyr på 9 måneder? Han kan godt lide at kravle rundt og undersøge legetøj (og særligt alt andet), og som noget nyt hive sig op af ting. Og så elsker han stadig musik, sangelege og tumleri. Han er begyndt også at være glad for at læse bøger, og åbne flapper, og det er ret hyggeligt. Der udover er han begyndt at vinke og klappe, han kravler over ting, kan selv sætte sig op, reagerer på sit navn og har fået et fint pincetgreb. Og så er han stadig en mor-syg chamør.
Selvom man snart er en stor dreng, er det stadig dejligt at falde i søvn hos mor, når man nu ikke gider sove lange middagslure
På jagt i bogreolen
Da jeg skrev indlægget faldt jeg over dette billede af Magne 8 mdr. gammel - se evt. mere her:

Etiketter: ,