Tasker

Jeg har modtaget en taske fra Carriealong, som har en perfekt størrelse i forhold til mine behov. Jeg er ikke nogen klassisk "taske-pige" forstået på den måde at jeg ikke har en masse tasker, og sjældent køber nye. Når jeg køber tasker (og sko og jakker for den sags skyld) er det vigtigt for mig at det er en god kvalitet og at jeg er sikker på at jeg kan bruge den gennem flere sæsoner. Jeg drømmer om mange tasker fra Ally Capellino, men det er økonomien simpelthen ikke til.
Jeg har tre tasker som jeg primært bruger. Den blå rygsæk har jeg fået af min mand, og bliver brugt studie, udflugter med børnene og det første halve år af Asgers liv fungerede den også som pusletaske. Den grå skuldertaske fra Ally Capellino har jeg fået af mine forældre for 2,5 år siden, og den bliver brugt dagligt. Der kan udover det mest nødvendige også lige være en lille snack til drengene, lidt legetøj, en vandflaske, en tynd bluse eller hvad man har brug for på kortere tur, fx til institutionen eller legepladsen, med børn. Faktisk kan jeg også lige klemme et af mine pusleunderlag ned i den. Det eneste problem er at jeg har en tendens til at proppe den. Da jeg skulle tømme den inden jeg tog billedet fandt fx masser af halve pakker lommetørklæder, små sten og en lille gren, to sutter, en halv fignestang (pakket ind), nogle krøllede indkøbslister, en Pixi-bog og en masse sand!Den lille lædertaske har jeg arvet fra min mor, som har købt den i Grækenland engang i 1970'erne og den er jeg virkelig glad for. Den kan lige nøjagtigt indeholde min pung, telefon og nøgler. Men jeg savner lidt at kunne have mine solbriller eller en lille notesbog med, og her er tasken fra Belsac helt perfekt. Den har plads til mine solbriller, og endda også en Pixi-bog og en hel (eller halv) fignestang. Og så er det altså godt for mine ømme ammeskuldre ikke at bære alt for meget. Resten smider jeg så i dette netog lægger under klapvognen.

Tasken er i flot afdæmpet mosgrøn farve, og indeni er der et fint mønstret foer. Foeret er ikke lige min smag, men heldigvis er det ikke særlig synligt, så det gør ikke noget. Til gengæld er det virkelig smart at man kan justere skulderstroppen indeni tasken. Jeg har før skrevet om min glæde ved at netshoppe, og på Carriealong sender de med Postdanmark eller GLS, og det sidste synes jeg virkelig er smart. Dog er der ting ved nethandlen, som mangler, netop følelsen af at stå med varen i hånden, se farverne i virkeligheden, åbne rummene osv. På Carriealong har de skrevet en fin beskrivelse af taskerne, men har kun et billede af hver, og jeg savner lidt flere billeder, da jeg er en lidt vægelsindet og ubeslutsom forbruger.

Etiketter: ,